Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i augusti

Dina lustfyllda andetag
Mot indiskt kashmirtyg
Får min fantasi
Att dansa vals
Får mitt blod att rusa
Färga mitt ansikte rött
Dina ögon
Sjunger efter mina händer
Mina händer
Försöker hitta tonen
Fumlar
Förstår
Smeker
Greppar
Hittar hem




Fri vers av ordskalv
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 21:01



Bookmark and Share


  Lethra
Vacker
2011-11-01

    igen
snygg i sin korthet och kvardröjande sensuell
2011-08-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell och vacker poesi. =) Gillar. =)
2011-08-24

    Birgersdotter VIP
Snyggt läcker text -dina ögon sjunger efter mina händer....
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv