Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18-08-2011 Torsdag. Oro är ett faktum i världen.


Kom till mig

Oron speglar sig
i våra sinnen
och nån annan
blir tvungen
att bära den.

Nån som oron
inte tar
med sig på sin resa.

Gud ska veta
att jag oroat mig.

Men jag vill träffa
den som bär
min oro

och inte bara sitta
och vänta
på de befriande orden.

 

Kom till mig!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-19 14:28



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
oro smittar av sig. Om vi inte har turen att se att delad oro är att bära den tillsammans.
Min dotter har små orosdockor i en burk som har som jobb att bara ligga och oroa sig. :) Fin text!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP