Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs jag egentligen alls eller borde jag passa på och gå upp i rök, typ nu?



Tror det kan vara lite typ såhär

att vi kanske kan liknas

vid ett jätteplockepinn

att alla ligger i en salig röra i en stor hög

och den ser inte ut att vara till nån nytta

för vi ser ju inte vad det liknar ens

men om man drar ut en pinne

så kan allt rasa ihop

för vi vet ALDRIG säkert

vilken pinne som håller ihopa spektaklet

och dom som syns bäst

och kanske ligger överst

och har målade fina ränder på sig

kan ofta enkelt plockas bort

utan problem

men inne i gröten

av vanliga likafärgade bruna pinnar

måste man vara försiktig

för man har ingen aning

hur viktig varje pinne är

Detta är egentligen det enda

jag kommit fram till

av allt jag lärt i mitt liv

att alla är viktiga

och extremt betydelsefulla

OAVSETT vad de själva tycker

eller vad andra säger




Fri vers av Ari Viklund
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-19 18:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En ödmjuk beundransvärd inställning.
2011-08-21

  Z dotter
ja, du kom ju på svaret själv! :)
2011-08-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Tämä on totuus! Oletko varastanut ajatukseni? Pilailen vähän, mutta näin ovat jutut!
Suuret halit Sinulle Ari!
ML
2011-08-19

  Ninananonia VIP
Klart att du behövs.. :)
Dina tankar är visa.. :)


Gillar! :)
2011-08-19

  Filosofen2
NU ORKADE JAG LÄSA DENNA TEXT:)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund