Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn


nyklippt gräs
vimpel med fuktigt stånd

svämmande hängrännor
solstol

sugande altan
knack på rutan

blöta katter
dörren stängd

röda pelargoner
under bord

hungriga fladdermöss
solstol

röd

som pelargonerna

sug och fuktigt stånd
i skydd av mörkret




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-20 00:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra målat
jag ser tavlan tydligt
2011-08-22

  ULJO
Låter som en bra beskrivning på den svenska sommaren.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP