Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar i tystnad..

Horisonten lyser
utan ord
når det själens rum








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-20 07:31



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En magisk ögonblicksbild! Vacker, stilla och rogivande. Underbart foto!
2011-08-23

  Bibbi VIP
Ljuvligt tillstånd.
2011-08-21

  ULJO
Vackert i ord och bild
2011-08-20

    ej medlem längre
Ibland blir orden överflödiga . . .
upplevelsen går direkt till hjärtat . . .
som denna dikt.
2011-08-20

    ej medlem längre
Jättevackert med bilden till !
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
För oss som tror på Skaparen talar skapelsen volymer.
2011-08-20

  Ewa Åkerlind
Absolut så
Vackert
2011-08-20

    ej medlem längre
Stark ,fin,proffsig med få ord.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP