Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19-08-2011 Fredag. Drömmens förlorade makt.


Där allt är sant

Jag är glad
att få släppa
drömmarna

som griper mig
i sömnen
och få väckas

till en ljus
verklighet

där allt är

 

sant.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-20 11:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint... där...
2011-08-22

  queenia
.. och i vissa drömmar vill man bara vara...
2011-08-20

  Börje Larsson
känner igen mig. bra!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP