Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det att du påminner mig att leva

 

 

ditt leende, ljuset i dina mörka ögon

glimrar kärlekens samförstånd

solen är icke längre på himlavalvet lysande

men i din blick som möter min

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 630 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-08-20 12:31



Bookmark and Share


  surface to air
En riktig pärla det här! Jättefin
2012-06-02

  Ninananonia VIP
ja så är det djupt vackert...
2011-09-10

    Birgersdotter VIP
Så innerligt vackert
2011-08-26

  walborg
En annan människas personliga kärlek och glädje når fram bättre än solens värme som lyser över alla oavsett ...
2011-08-20

    ej medlem längre
Harrlitt möte
beskrivet
vääldigt näraaktigt
2011-08-20

    ej medlem längre
åh! åh! åh! *döööör*
2011-08-20

  Yrre VIP
Mycket mjuk och vacker!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött