Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar ett ögonblick..

En stund vid sjön
innan dagen släcker ner
ljuset lämnar sakta
snart så syns det inte mer








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-20 16:14



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ännu mer av naturens magi och skönhet.
2011-08-23

    eva m h
Stilla själsnjutning
2011-08-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker med ett behagligt lugn i raderna. =)
2011-08-21

  Bibbi VIP
Harmoni.
2011-08-21

  La Magnólia VIP
Så ljuvlig beskrivning och så passande bild ...
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Det måste ha varit en mysig stund.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP