Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20-08-2011 Lördag. Vad är liv för någonting?


Gäckande meningslöshet

Det finns inget
som får mig
att ändra min vilja
att ro iland
min båt
från oroliga vatten.

Kanske för att jag vet
att det måste göras
av oss alla.

Hur många av oss
är bestämda att gå under
och varför är de det?

En skapad meningslöshet
som gäckar alla

och vi som inte vet

 

vad liv är.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 11:44



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Fortfarande den olösta gåtan.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP