Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra nyanser..

Kylan smyger på
ändrar färg
i skog och mark







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-21 11:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Oundvikliga vemodskänslor. Fint!
2011-08-23

  Bibbi VIP
Smärtsamt tycker jag att sommaren försvann så fort:-(
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
En metamorfos.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP