Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla snarkare!

Människor som snarkar somnar alltid först.




Fri vers av Fredric
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-21 23:52



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Yo man, det gör vi!
2011-08-22

  Ex¤animo
haha... en tanke... har dessvärre nyligen väckt mig själv pga att jag snarkat... blev nog bara lite förvånad... men allt är visst möjligt efter 30?
2011-08-22

  Sanningsägaren VIP
SANT!
fast ändå inte...
jaja, jag vet jag skulle lagt mig haha
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Ha ha rolig och sann
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric