Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21-08-2011 Söndag. Vemodiga känslor.


Mina regniga dagar

Jag gläds
åt mina regniga dagar
då inget behöver göras.

Jag känner
att mina regniga dagar
kommer
för att rena luften.

Jag önskar
att mina regniga dagar
inte skulle frysa
till is.

Men jag vet
att värmen
viker undan
och vintern tar vid

och jag vet
att det blir
en av de sista vintrarna

i mitt liv.

 

Och det gör mig glad.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-22 15:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här berör på djupet...
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP