Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var hitta känsla av kärlek i hjärtat?


Gratis nedladdning..



Jo,

dom finns gratis

för var och en

att ladda ner


för servern

finns i hjärtat


Användarnamn:
Kärlek

Lösen:
Ljus




Fri vers av Ari Viklund
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-22 20:45



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kort och koncist!
Underbart!
2011-08-23

  Filosofen2
Ja, det är sant!!!
2011-08-22

  Linda CH VIP
Underbart! Skall använda mig av dina tips. :))
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Härligt och fyndigt Ari :)
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund