Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lila

det doftar ek
himlen talar
med sin mörkaste
väggarna är vita
som ett tomt ark
akvarellpapper
av bästa kvalité

hon målar
grundar med ek
lägger till och drar ifrån
färglägger med aurans färger
andas regn och ut

i rummet för vila
anas svagt nyansen lila
vita drömmar
på rosa moln

himlen ljusnar
precis som allt annat




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-22 22:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP