Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku-senryu


grannen grillar gös
mälarens godaste fisk
båda doftar gott




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 21:00



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Båda = grannen och Mälaren? :)
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
ha ha
2011-09-01

    ej medlem längre
*busvisslar*
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP