Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var jag går, så anar mitt hjärta en underbar doft av kärlek


Kärlekens pirrpirr


Jag är så tacksam

att jag får leva


i denna tid


då människors hjärtan

för var dag

blir mer och mer

uppmjukade


av underbart förvandlande

kärlekens pirrpirr


som liksom ljummaste sommarvind 

en kristallklar vårmorgon


omsluter allt och alla

på alla sidor


och inget hellre vill


än att få väcka och tända

och värma och hela

och älska och upplysa


om att nu är tiden kommen

att födas på nytt


för att bli totalt uppfylld

av ljus och kärlek


som allt förmår

att vara och göra


och som för evigt

stannar kvar


och aldrig överger någon någonsin


utan växer och växer och växer

med en kraft som har kraft


att skapa ur intet

en helt ny värld


i Kärlek och Ljus




Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1564
2011-08-23 Av ljusarbetare Ari Viklund




Fri vers av Ari Viklund
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-23 07:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert... kärlekens pirrpirr :)
2011-08-24

    ej medlem längre
Mycket bra Ari.
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund