Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något litet omkring dikter, horor, galenskap och människor


jag har lyckats skaffa mig några timmar
och min fix väntar på mig;
vitt skinande papper, en blyertspenna
av märket faber-castell och ett
radergummi

jag är torsk på poesi
och just nu spelar ingenting annat
någon roll

jag är såld
och samtidigt som
hororna horar
knarkarna knarkar
alkoholisterna dricker
spelarna spelar
de svältande svälter
de galna inspärrade skriker
och resten av mänskligheten gör saker, för dem utan
betydelse för liv eller död,
sitter jag här med poesin istället för
något av det andra

och magin, ja magin!
är alldeles
självklar




Fri vers av Niklas H
Läst 550 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-08-23 09:11



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Det är så det är. Lite galenskap (?) måste till. Eller ska vi säga passion?
2011-10-07

  Gigi
Härligt!
2011-09-01

  AgnesP
Underbar Niklas. Och som jag känner igen mig:)
2011-08-24

    Tea Alex
Vi har alla olika saker vi blir höga på...! :)
2011-08-23

    Max Poisé
Salute! för det sa jag när jag tog en sup och sket i att äta medan jag naken låg för någon annans förnöjelse...
2011-08-23

  Anders Perols
Rakt innerlig text som tydligt förmedlar. Bra skrivet!
2011-08-23

  Gunnar Hilén VIP
vi tänkte på samma saker samtidigt...! Självklart bra !
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Niklas H