Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trehjuling (Cykel # 3)




Trehjuling
oklurig
tryggtrampad


trillar ej
tråkigt nej
hjultomten


trådrullar
gräskullar
runt ett träd


trottoar
träffar kant. likt tröskel


träskotapp


tårtröstad
torktumlad
upptrollad


tygtraktor
inträder
trapphuset


ringklockan
storskräller
travhästar


kraschar dörr
arga tant : brödkavel


kulvarning!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-23 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP