Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset kommer inte alltid uppifrån...


- Innan/efter ett uppvaknande

Bunden av ett syrefattigt hjärta,
slagen av min själ,
drunknad av min ångest
för att jag ville alla väl.

Förvillad bortom kompass
med fruktan att aldrig nå,
där självhatet upphör
och låta ljuset bestå.

Sökandes efter ett riktigt jag
i spegelbilden som smittad,
maldes jag ned i livskvarnen,
med hopp om att få bli hittad.

Har sett ångest från alla hörn,
skurit djupa sår av saknad
trott att jag var evigt trasig,
tills jag blev uppvaknad.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-23 12:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Förlora-finna sig själv..livets utmaning..ibland drivs man där gång på gång..... Gillas !!
2011-08-23

  Emme VIP
Du glänser med dina rim :)
En text jag blir berörd av..
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé