Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22-08-2011 Måndag. Fjällvandringens glädjestunder....


Fjällvandrarens vila

De tusen glittrande
sjöarnas ögon
ser vindarna
som vänder
vid kanten till
fjällsidan.

Där har vandraren
sin kaffeeld
och steker sin
fisk sotig
till rytmen av
det tunga regnet
utanför tältduken.

Kaffet är svart
och mustigt väldoftande.
Fisken är
pur glädje
i hungerns stund
till porlande bäckar
och vilans befrielse.

Imorgon tar vi nya tag!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 13:59



Bookmark and Share


  thyra
Vackert naturnära skildrat! fint!
2011-08-23

  Maj-Lis VIP
Verklig njutning
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP