Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23-08-2011 Tisdag. Jag vill inte leva bland allt detta...


Världens kaos

Världen är i uppbrott.
Den lilla spillran
av trygghet
äts upp
av panikslagna
förvirrade
rika knösar.

Nu ska vi hitta
nån annan blind
som kan leda oss
ur gropen.

Hjälp! Jag är fast i världen
med alla dessa
farliga människor

Gud, du tar mig ur askan
in i elden.

Hur ska jag nu kunna tacka dig?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-24 13:49



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
fick en skuldkänsla när jag läste din text.
över att leva i en så skyddad värld som jag gör.
inte vet jag om gud är inblandad.
skuldkänslor kan vara nyttiga.
Alltså behövdes jag ruskas om. tack.
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP