Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett kvart i tre ragg

Som ett kvart i tre ragg bjöd jag dig hem på en kopp te.
Bad blygt men ändå fräckt dig att stanna över natten,
"Låt oss älska till soluppgången"
Vi älskade som inga älskat förut
Natten blev till dagar och dagar till månader.
Vi förlovade oss
Och helt plötsligt var vi gifta
Vi växte ihop
Växte i varandra
Alla sa att vi var som skapta för varandra
En dag en mörk December natt
Insåg jag
Det var smärtan jag bjudit hem den där natten kvart i tre på stan
Förevigt kommer vigselringen sitta på mitt finger




Fri vers av Kraja
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-24 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja