Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virus

Hackas mitt hjärtas sökfunktioner

Att googla förnimmelser ger inga träffar.

Dock min längtan finns i cyber.




Fri vers av chrissie
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-08-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie