Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den upplystes sanning


Tro

Ljusets styrka skyler trötta ögon
förrädiskt skydd mot mörker

Trygghet...ha ha
en vilsnefarare i snöstorm

Vek illusion av ljus
en veke som ger vika

Lögnen förblir förljugen

Sanningen bleknar snabbt av solen
ruvar tyst i skuggan


mellan rätt och fel







Fri vers av chrissie
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-12 16:44



Bookmark and Share


    Max Poisé
De gånger som ljuset ger vika är den dag vi blundar för gott! Helt klart...
Kul å få läsa dig igen!
2020-03-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie