Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av kärlek är vi sprungna...


Till kärlek ska vi åter varda



En sång, egna ord och med kärlek
drömmer fram en melodi som blir min

Violinen är vacker att skåda
att hantera är klar romantik

Låt mig fylla och rensa i luften
med toner som uttrycker liv

Att benådas i kärlekens tecken
med musik som tystats av tyranni

Släpps ut, nu, och för alltid
där den bevarats och bidat sin tid

Ett stycke nu att besjungas,
att glädjas och dansas uti

Att hitta sitt hem och sin boning,
ger de sinnliga vackraste svar

I sagan får prinsen prinsessan
i sången får kvinnan sin man
I livet må alla de strängar,
värnas och smekas till barm

av kärleken nu ska jag sjunga
och aldrig tystas nåt mer

Ty hela blir vi tillsammans
om ingen av oss vill ha mer


Oändlig








Fri vers (Fri form) av chrissie
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 13:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2017-04-02

    ej medlem längre
mycket fint skaldat.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie