Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följa john


Skygg


Du skygga vän
Träd fram ur dunkelt
Jag ser din skugga
Känner din varma själ


Var trygg
Lyssna i ditt hjärta
Låt dig falla
Det är hisnande

Jag väntar här
Ropa
Mitt svar är inget eko
av din undran

Så kom fram
Jag vill se dig

Vi finns




Fri vers av chrissie
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-15 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så omhuldande och varm..kram :)
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie