Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En betraktelse

drama i förorten diggar
en Volvo dunkar rytmer
rökiga balkonger med whit trash
ett gammalt skrik
och Gary Moore most wanted

det kallas kärlek vid busshållplatsen
en förorsblatte och en hon
i ett ghetto
det hettar till bland kulturkrockar
säger faster och farfar

mellan vitt
och svart

befinner jag mig ändlöst och övergiven




Fri vers av Laijza
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-24 21:45



Bookmark and Share


  Helgonet
hahahah...LÄCKER!!
2011-08-27

  Alexander Gustafsson
jag skulle nog bara säga att jag gillar "inramningen" eller vad det kallas?

helheten till talar mig.

bra skrivet!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang