Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta kläder..

Regndroppar faller stilla
över takåsar över allt
hösten har tagit greppet
nu blir det mera kallt

Löv singlar snart till marken
träd nakna kommer stå
och jag måste byta kläder
varma sköna jag sätter på









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-25 11:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2011-08-30

    johanni
Inte är det väl dags ännu.
2011-08-29

  Lars Hedlin
JA gäller att ta vara på dagarna!
2011-08-26

  ULJO
Hemska tanke att sommaren går mot sitt slut och den mörka hösten tar vid.
2011-08-25

    ej medlem längre
Här uppe i fjällen får man allt ta på sig, på morgnarna är det bara ett par plus!
2011-08-25

  Valdemar Anders
Hoppas du inte har rätt.. Behåller kortbyxorna ett tag till i ren protest!
Bra och fint skrivet!
2011-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Snart är dessvärre slut på kavajdagarna för min del.
2011-08-25

    ej medlem längre
och är tacksam för att jag har det...
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP