Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24-08-2011 Onsdag. Lite vänskap behöver vi väl i alla fall....


Saknaden över en vän

Jag saknar
dig redan.

Dina ord
får mig

att må bra.

Min längtan
vilar

på tunga ok
av ensamhet

och du

kan få mig
att le
och vara glad

över de små
stunderna
jag får ha

 

i livet.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-25 14:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja visst är det så....
så fint...
2011-08-27

  Alva Johnsson VIP
"På tunga ok av ensamhet"
Fin poesi.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP