Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig vän..

En riktig vän
stjäl inte energi
en riktig vän
inspirerar..
en riktig vän
lyssnar..
en riktig vän
stöttar..
en riktig vän
håller i alla väder !








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-25 18:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdomsord.
2011-08-30

  Järnkatten
Alltid, väl skriftat!!
2011-08-27

  Black Bird
Det är viktigt att ha en vän ... en riktig vän. Och jag vet att jag har flera än en
2011-08-26

  TT
...ja Mare...en vänskap är något att vårda...fina ord om en fin sak - vänskap!
2011-08-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
sant så sant...
Amen och ett amen till....
applåder

kb
2011-08-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt
en sån vän
gör livet lätt
på alla sätt!
Väl beskrivet!
2011-08-25

    ej medlem längre
Sant !
2011-08-25

  La Magnólia VIP
Mycket fint skiftat .. och viktiga påminnelser ... ♥
2011-08-25

    ej medlem längre
Fint skrivet om riktiga vänner . . .
2011-08-25

  marie-helene
Fick svar på en del funderingar jag tidigare haft och visst är det så att riktiga vänner stjäl inte energi... Har mött människor som verkligen slukat energi...
Klokt och tänkvärt...
2011-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Undrar vilken kategori jag hamnar i.
2011-08-25

  John B Lund
Kloka ord, sanna som så.
Och det slog mig just.
Att det är ont om riktiga vänner...
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP