Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling Simon

Min älskling heter Simon
en ljuvlig perser katt
hans ögon är så vackra
min värdefulla skatt
han kurrar när han njuter
han mycket kärlek ger
så lugn och så behaglig
och gullig som ni ser








mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-25 20:16



Bookmark and Share


  aol
mysigt ömt fint skriftat till din kisse,
2011-09-01

  Bibbi VIP
Helt underbar bild och text.
2011-08-30

  Lars Hedlin
Så fint !
2011-08-26

  Johan Bergstjärna VIP
Fin Kisse! : )
2011-08-25

    ej medlem längre
Det var en stilig man med fluga och allt!
2011-08-25

  Eva Helene VIP
Vilken stilig herre, jag blir bedårad!
2011-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Han ser lite arg ut...
Men det gör jag med ibland, fast jag inte är det.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP