Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

september närmar sig


alla sover
förutom vinden
som prasslar näsor
och spelar klockljung

när vinden vilar
dunkar tystnaden
mot trumhinnor

det är mörkt
kan man tro
men inte
det har aldrig
varit ljusare

hösten kommer
utanför

inne är det vår




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-26 00:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbar -inne är det vår
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP