Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andra användningsområden


lära om



Ögonen tröttas,,,, sätt på dig andra glasögon och:

Lär dig andas med din kropp, glöm dina lungor.
Lär dig se med ditt inre, slut dina ögon
Lyssna med din känsla, stäng av dina öron
Gå med din önskan, vila dina ben.
Ge med ditt hjärta, stäng din plånbok.

Blicka mot intet och du möter innerligheten!




Fri vers av chrissie
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-26 11:33



Bookmark and Share


    Stefan Eliasson
Att söka innåt kan vara en lång och vacker väg, en väg av både känsla och känslor...
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie