Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26-08-2011 Fredag. Världen har inte förändrats än.


Den stora katastrofen

Regntunga moln
håller tillbaka sitt vatten
Skalv
förbereder sig
under marken

I väntan på
den stora katastrofen

Börsen busåker
hiss.
Skulderna samlas
på hög

I väntan på
den stora katastrofen.

Skördarna börjar
slå fel.
Klimatet
blir varmare

I väntan på
den stora katastrofen

Jag har slutat
samla på mig

bekymmer.

I väntan på
den stora katastrofen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 12:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En lång väntan...


inte än...




bra skrivet...
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP