Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för dansen

så tack för dansen
min sommar
du bjöd upp
jag tackade ej nej

nu faller löven
det är dags att
dra åstad

för innan solen sjunkit
bör härbärget vara
inom räckhåll.

så tack för dansen
angenämt att mötas
i minnet skall du lysa
som en stilla eld







Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP