Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som stjärnor

som stjärnor på
en himlapäll
fast grön

lyser det fallna
björklöven på
gräsmattan




Fri vers av Anders P VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-08-27 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP