Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledstjärnan

Jag vänder blicken
rakt in mot mörkret för att
vänja synen vid
att ledstjärnan inte med
säkerhet är klar och stark




Bunden vers (Tanka) av Anders P VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som söker finner.
2011-10-28

  Vind
Just så. För undvikande av (för)bländning...
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP