Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftskiva.

Den gamla mannen frågar oss unga
Hur ser era liv ut om tio år?

Jag är chef på min arbetsplats
och tjänar massor av pengar
svarar Robin

Jag äger åtminstone ett företag
svarar min syster
jag ska starta eget

Och ditt liv om tio år?
frågar den gamle mannen mig

Om tio år, svarar jag
har jag ett jobb jag trivs med
och pengar till mat och bostad
Jag har en fin familj
och en egen liten lägenhet

Vilka låga mål du har, säger de andra
och jag tänker
kommer vi någonsin att förstå varandra?




Fri vers av EiraN
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN