Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27-08-2011 Lördag. http://www.youtube.com/watch?v=OeozUSWdoQA


Förintelsens tankar

Min trogne Gud
håller mig sällskap
i förintelsens
tankegångar.

Holocaustsirenen
ekar i mitt hjärtas
tomrum
där döden
en gång satt.

Beskyddad
från att gå under
gråter mitt hjärta
över alla dessa namn
som gick förlorade

och som aldrig
kommer tillbaka

som de var förr.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP