Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28-08-2011 Söndag. Oron som vi själva skapat ger sig väl till känna.


Tid att vila

När dimmorna skingras
för vinden
och gässen samlas
för flytten.

Då ska mitt hjärta
åter få vila
från all oro

som människan vårdar
till förbannelse.

Mitt ide,
som omsluter mig,
består stormen
som Wall Street
bär med sig.

Bortom allt förnuft
ser mitt hjärta
allas umbäranden

som nattens bekymmer
drar upp ur rockärmen.

Det är tid
att ömsa skinn
för oss ormar.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-29 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP