Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en kärlek

det bränns ett hål
i ett bröst
och det är förlusten av ord

du skadar mig älskling

trevande sökningar
famlar oftast tillrätta
när man finner melodin
i harmonin

och jag har varit där förr
för vem lyssnar till beklagelser
för vem lyssnar på hopp
vem tror på kärleken

något vackert har dött
obarmhärtigt och plågsamt
lynchade repliker om drömmar
och en sanning

söktes andra vägar än vår
och besvikelsen saknar mer ord

än dig




Fri vers av Laijza
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-29 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang