Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prinsessan till attack mot PK-Sverige! Underbara kvinna, klok vis och smart!


Stort tack till Prinsessan Anna av Bayern

Vilken befrielse
mitt hjärta slog volter
av glädje och fröjd!
fantastiska ord
kom ur hennes mun
då hon gick emot
den politiska
korrektheten
som styr Sverige
jag bara måste säga:
HALLELUJA!!!





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-28 21:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP