Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29-08-2011 Måndag. Kommer vi alltid att ha det bra?


De lyckliga dagarna

De lyckliga dagarna
är strax förbi.

Kvar är mitt garvade
hjärta

som vore av sten.

Jag nöjer mig med att sucka
uppgivet
åt varje steg jag måste ta

ner från bekvämlighetens stege.

 

Cyniskt trallar jag
på undergångens melodi

för att aldrig glömma

de lyckliga dagarna

jag ändå fick.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-30 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP