Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syner

oväntade möten
gäckade sinnet

anade sammanhang
förnams bortom
det vi registrerade
som delad
verklighet

dagar och nätter
förflöt regelbundet
skuggorna tätnade

kom vi någonsin
varandra nära?




Fri vers av Anders P VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-31 11:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket vemodsvackert hela vägen fram till två sista raderna där det sorgsna liksom skingras och ett stänk av lättnad darrar till..applåder så fint!
2011-08-31

  Henrik Sjöberg
Ovisshet, beskrivet på ett melankoliskt och vackert vis. Bra!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP