Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30-08-2011 Tisdag. I morse frös jag för första gången denna sommar.


Värmer i kylan

Stel av kyla
får den frusne
söka sig till elden
som brinner
i mitt hjärta.

En iver
så varm
att varje kylig morgon
blir glad över
solens ännu tidiga
morgnar.

Och min glädje
över dagen
spiller över på alla
som passerar
frostens hemtrakter.

Du friska och rena!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 14:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra är dessa mornar...som värmer...
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP