Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picasso på Piaggio (Cykel # 8)

 




en Piaggio
pojkstreckig
< 750 kubik

åker omkring från alla håll och kantareller på

en Picasso
plagierad
tidig kubism

blåser på som om den var falskskyltad


stingande snabba vespan
stack hål på verkligheten
...där bakifrån
blir framifrån
inifrån föreställningens utfart...
soppa som soppa
spelar roll
en abstrakt tank
med konkreta hästkrafter


Aprilia, Aprilia
min illagående apa
du kan lura mig vart jag vill, ja!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha! störtskön, och "från alla håll och kantareller" var en underbar detalj
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP