Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31-08-2011 Onsdag. Tiden går så fort.


Tidens tand

Lyssna till skrien
av förlorade förhoppningar
och vältra dig
i självömkan
över att sommaren
redan är slut

utan att den riktigt var här.

Eller var det jag
som inte var närvarande?

Inte tinade upp helt.

Vänner jag vann på våren
försvann på hösten.

Var det mitt fel
eller bara tidens tand?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-01 14:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande är tidens tand...
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP