Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänd Mig Höstlycka

Lägg mig höstens tysta timma..Hjärtat i min hand

Ge mig nattmörkrets stilla himmel..Regnsilver i brand

Ge mig månens ömma ögonleende..Blommors kyss i min molnbädd

Tänd mig eviga stjärnors dans i miljoner

Viska mig en ängels vackra sång

Ge mig drömmar som värmer

Ge mig längtans själ..En varsam famn

Lägg mig ensamhetens önskan..En kärlekens gyllene stig

Sänd mig sömnens ro..Tryggheten ljus mot vägen

 




Fri vers av Mona Drugge
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-02 05:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackra
är dina önskepärlor
2011-09-08

    Birgersdotter VIP
Oj så otroligt vackert
2011-09-05

  aol
underbart vacker poesi skaldar du här vännen så fint måste bara bokmärka känner så fint den kom ur ditt hjärta
2011-09-05

  Maj-Lis VIP
Så vackert Mona...om höstlycka
2011-09-02

  R_M Grundström-Linder
Så fin text och vackra önskningar och ja, hösten är också en underbar årstid med alla sina färger osv.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge