Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01-09-2011Torsdag. Uppgivenhet är en bra undanflykt. Har sjukpension och i det ingår små vita tabletter.


Skylla mig själv

Mitt tungsinne
överraskar mina tankar
och drar ner mig
i djupa hål.

Allt jag behöver
är en sup
och en liten vit tablett
för att få må bra igen.

Inte ens Jesus
vill väcka mig
till ett normalt liv igen,
för allt känns
alldeles för sent för mig.

Jag antar att jag får
skylla mig själv
för att jag finns.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 13:47



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
En tung text med allvarskänsla.. Önskar att dina dagar snart känns bättre
2011-09-02

  aol
känner igen, så berörande skriftat, tack
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP