Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige, vart tog du vägen..

Vart tog du vägen..
vad har hänt med dig
jag ser på med vemod
kanske tackar jag för mig..

Glädjen är som bortblåst
nu blåser sorgens vind
ser hur du förändras..
faller tår uppå min kind..

Sverige, vackra Sverige
förändringen är stor..
märker mycket av det
i staden där jag bor..

Vinden känns ej fridfull
är vaksam där jag går
tittar kollar ständigt
tills jag hemmet når..

Sverige, vackra Sverige
en gång var lugnt att bo
men du är så förändrad
idag finns ingen ro..






mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-03 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En smärtsam utveckling.
2013-10-03

    ej medlem längre
Instämmer, det är så man kan gråta, hur fördärvat det blivit.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP